DENİZLİ / KALE - Mehmet Oray İlkokulu

Mehmet Oray İlkokulu

(0)
Adres
HÜRRİYET MAH. OSMAN NURİ OCAK CAD. MEHMET ORAY ILKOKULU BLOK NO 89 İÇ KAPI NO 1 KALE / DENİZLİ
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilçemiz, ilimiz ve Türkiye genelinde“ Başarılı ve Örnek Okul” olmaktır.
Misyon
Mehmet Oray İlkokulu öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Mehmet Oray İlkokulu kalitesiyle sunmak için varız.
20 dakikada bir Kale Koop. araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda öğrenci servisi bulunmamaktadır.
Hürriyet Mahallesi Osman Nuri Cad No:89 Kale/DENİZLİ
Okulumuz Kale İlçe Merkezindedir.İl merkezine uzaklığı 76 km.
Proje Çalışmaları
eTwinning Çalışmalarımız Küçük Mücitler Yetişiyor, Zorbalığa Dur De Arkadaşlığa Yol Ver.